Bemutatták a Dallara F3 2025-öt

A Dallara és a Mecachrome lobbiereje továbbra is bombaerős. 
Hiába sok a panasz, hiába rontották le az F2 és az F3VB hírnevét is a motorok és az autók közti óriási különbségekkel annyira, hogy ma már senki nem veszi komolyan a bajnokság eredményeit. Lásd F1 újoncok.
Hiába kellett lefújni a már eleve halasztott Super Formula Lights első fordulóját az FP1-en szétrepedő vadiúj Dallara 324-esek miatt, az F3VB marad a Dallara kaszninál és a "csodálatos" Mecachrome motornál. Sőt korábban az Euroformula Open is bejelentette, hogy jövőre ők is 324-esre váltanak, hátha náluk is szétesnek, bár azért tegyük hozzá, hogy senki nem feltételezi, hogy jövőre is létezni fog még az EFO. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a mások által gyártott FR2.0 bevezetését 2026-ra halasztották. 

2025 lesz az első év amikor a kasznik terén is jobban szétválik az F3R és az F3VB. Az idén bemutatkozott 324-esnél is elengedték a klasszikus oldalsó beömlőt, az F3 2025-nél is hasonlóan hírtelen ér véget a motorborítás, de ezeken túl minden más aero elem szemmel láthatóan eltér a korábbi Dallara modellektől. 
16-os kerekek lesznek. Kihangsúlyozták a fenntartható költségeket és hogy acél lesz a Halo. Az F4 és F3R glóriák  hatósági ára az idén 4647 euró, aminél feltételezhetően lehet olcsóbbat csinálni. A kaszni teljes árról nincs infó. Szemre rövidebbnek tűnik a szintén jövőre érkező, drága titán halo-s MSV GB3-025-nél, ami pozitív.