Rafael Camara ismét nyert

A FRECA első fordulójában legtöbbet előző, FRO bajnok Roman Bilinski szombaton meg tudta szerezni a pole-pozíciót Spa-ban.
Sem a verseny során, de a rajt után különösen kevesen választották a fehér vonalak közötti elméletileg szabályos pályarészt, ennek ellenére nem jött be a biztonsági autó. Egy rövid időre David át tudta venni a vezetést, de a lengyel hamar visszavette. Később, néhány kör erejéig Stomsted került az élre, de a 6. helyről folyamatosan feljövő Rafael Camara végül őt is megelőzte. Az 5. helyen Enzo Peugeot ért be. 
Az EFO-ban Révész egy bátor féktávval át tudta venni a vezetést egy rövid időre, de Benavides nyert Bergmeister és Levente előtt. Spa-ra már 8 autó gyűlt össze, remélhetőleg a Ringen indul Berta és Pénzes is, mert 10 indulóval ezek az autók már nagyon izgalmas versenyt tudnának produkálni! 

Az Ausztrál Formula Openben Ryan Macmiller nyert. 
A borzalmas állapotú Lucas Oil Racewayen rendezett Freedom 90-et Braden Eves nyerte, aki negyedik éve versenyez az USF Pro 2000-ben (Indy3). 
A Freedom 75-ön (Indy4) Tanner DeFabis győzött. 
Az egyik legizgalmasabb utánpótlás verseny, a Freedom 100, Penske papa uralkodása óta nem kerül megrendezésre. Remélem megfogadja Michael Andretti javaslatát és valami kevésbé stresszes elfoglaltságot  választ magának! Ezúttal kívánok neki jó egészséget!