Pénteki és szombati események

Idén az USF PRO2000-ben (Indy3) Nikita Johnson ritkán talál legyőzőre, továbbra is dominálja a bajnokságot. Amint betölti a 16. életévét csatlakozni fog a GB3 mezőnyéhez is, így majd a Ringen is lesz alkalmunk megfigyelni. Az Új-Zéland GP győztes Liam Sceats az FRO szezonhoz hasonlóan, itt is egyre javuló eredményeket ér el, Indianapolisi első versenyen már 2. tudott lenni. Lochie Hughes pedig harmadik helyen végzett.
A második futamon is ugyanez az eredmény született.
Az Indy NXT-ben Jacob Abel nyerte a forduló 1. versenyét, az Indycarban is bemutatkozott Nolan Siegel és az első dobogóját megszerző Jamie Chadwick előtt. A 2. futamon Louis Foster győzött, Abel és Collet fértek még fel a dobogóra. Chadwick váltó problémával küzdött.

Az EC3 20. helyén álló, koreai Michael Shin becsatlakozott a szebb napokat is látott EFO-ba, ahol így már 7db autó versenyzik. Első versenyén nem sikerült megbarátkozni a jóval nagyobb leszorító erejű autóval és utolsóként ért célba. Érdekesség, hogy a közvetítés komment mezejét nem koreai, hanem japán szurkolók lepték el.🤷🏻‍♂️
Levente hiába vezetett, harmadikként ért be, de Simonazzi büntetése miatt másodikként rangsorolták. A második futamon nem sikerült a mezőny első felében, vagyis a dobogón végezni.

A FRECA-ban Rafael Camara rajtolt az élről, amit végig meg is tartott, mögötte azonban nagy csaták voltak. 
A szintén premás Wharton szerte meg a második helyet, az FRO bajnok Taponen lett a 3.. Az idei bajnokságban Badoer az aktuális F1 csemete, ő a 4. helyen ért be. A mindenhol is versenyző Ugochukwu 7. lett. Az FRO bajnok Bilinski, a 17. Helyről rajtolva hamar feljött a 10.-re, majd elkezdett gumit spórolni várva a safetycart, ami meg is érkezett, így a végén tudott még egyet előzni. A lengyel mögül indult Pin kisasszony, de az első versenyén, a rózsaszín Premájával visszacsúszott a többi lány közé. 

Az F4 szintű Fórmula Nacional Argentinaban versenyző perui Daniella Oré, az európai kollegináival szemben nem túlkoros (17). A mai versenyen és az összetettben is a második helyen áll. 

Molnár Martin 9. helyen végzett a Brit F4-ben, ami előrelépés.