Noda Dzsudzsu a Zinox F2000 bajnoka

Az időmérőt és az első versenyt Noda nyerte amivel már jelentős volt az előnye. A befutó után Berta Benjámin az elmaradó állórajtra és a lekőrözöttekre fogta a második helyét és agresszív második verseny rajtot ígért. Ezt be is tartotta és megelőzte Dzsudzsut az első kanyarban, aki azonban nem maradt le és a 2. pozícióval bőven bajnoknak tudhatta magát. Ezután ismét jöttek a lekörözendő lassabb alkategóriás autók és egyikük simán ráhúzta Benjire, aki így kiesett. Galli a végén még az élre tudott állni, így ő nyerte a szezon utolsó versenyét, Noda előtt. 
snapinsta_app_399003068_311166068354136_3391744956769551469_n_1080.jpg
A Noda család csapata gyengén kezdte az évet, az EFO-ban 2mp/kör hátrányuk volt, azonban mivel 3 bajnokságban is ugyanazzal az autóval mentek, illetve külön is teszteltek nagyon sokat fejlődtek. Egyik bajnokság sem túl erős, de a győzelem az győzelem. Ezen felül az imolai 2. versenyen technikai hiba miatt a box utcából kellett rajtolnia két bajnokság összevont mezőnye mögül, ami után hiba nélkül előzött meg harminc autót és jött fel a 4. helyre, 13 kör alatt. Mindez azt jelenti, hogy ha nem is jut el forma autózásban a csúcsra, de prototípussal a GT bóják kerülgetése menni fog neki.
Az EFO BOP hiszti után, a szintlépésre is elkezdték felkészíteni, tesztelt egy F2 szintű WSR autót, majd versenyzett is vele egy retro bajnokságban. Kíváncsian várom, hogy jövőre hol fog versenyezni! 
Természetesen Japánban hatalmas az őrölet körülötte.