Zinox F2000 Vallelunga, EC3 Spa

Berta Benjámin tavaly még a FRECA-t jelölte meg célként az idei évre vonatkozóan, de ez sajnos nem jött össze, így idén új Dallara F320-es autóval versenyzik, egyenlőre a Zinox F2000-ben. Az egyes rajtszámot megtarthatta,  mivel tavaly a Drexler összesítésben Ő lett az első, de a Zinox bajnok idén már a Super Formulában versenyez.
Ezzel az autóval az EuroFormula Openben is lehet indulni és mivel korábban is ment már egy-egy ilyen versenyen, valószínűleg idén is fog. 2023-ig a Super Formula Lights is ezeket az autókat és motorokat használta, de idén lecserélik egy új F3 homológra, amiben egy új Toyota motor lesz. Ennek köszönhetően a szokásosnál több ilyen autó került a használt piacra a holtszezonban, ami talán mérsékelte az F3 homológokhoz képest magasabb árat. 

Galli nyerte az időmérőt Berta előtt. A kvalifikációs versenyen Benjámin lerajtolta ellenfelét, de hamar visszaelőzte. Több SC megszakítás is volt aminek köszönhetően nem tudott szétszakadni a mezőny, az utolsó körben Berta gyorsabbnak tűnt, de Galli rutinosan védekezett. A második verseny rajta nem sikerült jól Bertának, Perego megelőzte, de később visszavette a helyét, ami megmaradt a befutóig, így Galli ismét nyert.

Spaban, a FRECA-hoz hasonlóan Tatuus T318-asokkal versenyző Eurocup 3 is elrajtolt. Javier Sagrera vezeti a bajnokságot.