Az MSMotor.TV is közvetíti a Zinnox F2000-et

Az olasz (és néhány versenyen az osztrákkal egy mezőnybe összevont) nyílt Forma 2000-es bajnokságot msmotor.tv-n is lehet nézni. 
A bajnokságba bármilyen F2000 vagy az alatti autóval lehet nevezni, de az autó összteljesítménye és a versenyzők tapasztalata alapján több alkategóriába sorolják az indulókat. (Az F2000, a kalsszikus Formula3 géposztály másik neve, számos FIA technikai dokumentáció a mai napig Formula3-ank nevezi, de az "FIA F3 VB" GP3-as motorja egy másik géposztály.)
A Dallara F320-asok alkotják a "Superformula" nevű legfelső alkategóriát. Nevét onnan kapta, hogy a Super Formula Lights-ban és az EFO-ban is ezeket használják. A Platinum alkategórában a régebbi EFO kasztnik tartoznak, amik gyakorlatilag azonos köridőt tudnak.
A mezőny nagy, vegyesen vannak fiatalok és idősebbek, egy-egy alkategóriába 10 körüli versenyző jut. Az abszolút bajnokságot, az EuroFormula Open ex BOP hercegnője, Noda Dzsudzsu vezeti. 
Berta BenjáminDrexler Formel Cup-al összevont versenyeken (a mostani is ilyen), Mercedes motoros Dallara F316-al megy Platinumban.

A mugellói két verseny vasárnap 9:40 és 14.40-kor lesz.