Hamarosan többet fogunk hallani róluk?

Argentína nemrég visszamondta a BRICS csatlakozást, most pedig NATO partnerségre törekszik. A folyamatoknak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy a dél-amerikai ország népes formaautós sportélete, amiről erre felé nem nagyon lehet olvasni semmit, hamarosan nagyobb figyelmet fog kapni. 
Több bajnokság is fut párhuzamosan, ezek között vannak különböző szintűek és konkurensek is. Múlt héten Buenos Airesben a Fórmula Nacional Argentina és a Fórmula Uno Argentina versenyzett. Előbbiben főleg fiatalok mennek, utóbbiban sok a rutinos versenyző. A hétvégén Termas de Río Hondoban a Fórmula Renault Plus rendez futamot, a jövő héten Toayban pedig a Formula 3 Metropolitana, amelyekben szintén sok fiatal versenyzik. 

A szokásos világvégi körképből nem hiányozhat a legszebb pálya, a Taupo International Motorsport Park e heti eseménye, ahol többek közt a Formula Ford NZ versenyzik.
A fentieknél közelebb, Valllungaban elindult a Zinox F2000 Trophy is, ahol Berta Benjámin a korábbi terveivel ellentétben idén is versenyzik.