🏁Vasárnapi versenyek

🌞Új-Zéland
Vasárnap száraz idő volt egész nap, aminek köszönhetően az F5000-esek is sokkal bátrabban versenyeztek, Steven Ross a biztonsági autónak köszönhetően tudott felzárkózni és az új rajt után az élre állni, így a 2. futamot is megnyerte.

A fordított rajtrácsos FR Óceánia versenyen előtt műrepülő kötelék bemutatót láthatott a közönség. A Taupó Parkban nincsenek végtelen aszfaltos bukóterek, ahova a leszorított versenyzők lemenekülhetnének, így Lucas Fecury-nek és Christian Mansellnek a kilökés bónusz helyett összetört autó lett a jutalma. Alex Crosbie-nak elfogytak a gumijai, nem tudta az első rajthelyét megtartani, harmadikként ért célba. Roman Bilinski a 8. helyről jött fel a másodikra. Gerrard Xie pedig nyert. 

A 3. Formula Open NZ futamon ismét Hayden Bakkerus nyert. 

A 3. FR Óceánia versenyen is cserélődtek a pozíciók végül Bilinski, Mansell, Sceats sorrendben értek be, aminek köszönhetően a lengyel nagy előnnyel várhatja a folytatást.nz.jpg🌔Az Egyesült Arab Emírségekben viszont van végtelen aszfaltos bukótér, így az F4 UAE harmadik, esti futama is a kilökött versenyzők utólagos büntetéséről fog szólni. Al Azhari nyert, de Slater maradt a bajnokság élén. 
 
Az FRME versenyen Tuukka Taponen magabiztosan nyert amivel átvette a vezetést a bajnokságban.