Dzsudzsu a Super Formula 9. helyezett csapatánál tesztel

December 6-8. között rendezik a Super Formula közös és újonc tesztjét Szuzukában. A TGM GP egy tipikusan a versenyzők szponzoraira építő csapat. A teszten is két olyan pilóta fog náluk menni Dzsudzsu mellett, akiket nem lesz lehetetlen legyőzni annak ellenére, hogy ők rutinosabbak ezen a teljesítmény szinten: Macusita Nobuharu és Rasmus Lindh. 

Dzsudzsu ősszel tesztelt és egy futamon versenyzett is WSR autóval, illetve tesztelt LMP3-at is. Egyik alkalommal sem vallott szégyent, gyorsan alkalmazkodott az erősebb autókhoz. Jövőre a Super Formula mezőnye hatalmas ugrás lenne neki, de a bajnokság technikailag az egyik legkiegyenlítettebb, az F2-nél mindenképp szorosabb, és az idei fejlődését látva minden esélye meglenne, hogy év végére villantson valamit. (A versenyhelyzet és a japán mentalitás miatt, a két motorgyártó itt nem engedheti meg magának, hogy sokéves, teljesítményben már nagy szórást mutató motorok üzemeltetésével spóroljanak.) 
Mivel lányról van szó szponzorokból nem lesz hiány, nem ezen fog múlni, hogy kap-e majd ülést, inkább azon, hogy rengeteg az érdeklődő. 
juju.jpg
Ivasza Ajumu, Theo Pourchaire, az F2-ből,
David Vidales, Igor Omura Fraga, Kimura Iori az SF Lights-ból, 
Nolan Siegel az Indy NXT-ből, 
Oliver Rasmussen, Ben Barnicoat LMP2-ből,
Mijake Acusi a Super GT-ből érkezik.

2023 SUPER FORMULA Pre-season & Rookie Test