GB3, EFO, CEZ F4, Brit F4

A GB3 és a GB4 Silverstoneban versenyzett. A GB3-ban az első fordulóhoz képest változott az élmezőny. Az első versenyen a lengyel Tymek Kucharczyk nyert, a helyi Mckenzy Cresswell a második, Will Macintyre a harmadik helyen végzett. Közvetlen utánuk azonban az év elején megismert nevek következnek: Sharp, Xie és Ugochukwu, így az összetettben nincs óriási változás. A GB4-ben Linus Granfors nyert.

Az Euroformula Open Portimaoban kezdte meg valószínűleg utolsó szezonját. A Superforluma  Lightsban felszabaduló Dallara F320-asok ellenére tovább csökkent a létszám. A 6 fős rajtrács már a nézők számára is kínos látványt nyújt. A nyitó futamon Francesco Simonazzi nyert és Révész Levente lett a negyedik. 

Másodszor járt a CEZ F4 a Balaton Parkban. A végig izgalmas első versenyt a svájci Ethan Ischer nyerte az osztrák Oscar Wurz és a kínai Shimo Zhang előtt. Magyar induló nem volt. 
Szerintem belépő szinten teljesen mindegy, hogy egy gyerek hol versenyzik, kivéve ha az a cél, hogy kiégessük. Egy cseh szervezésű 14 fős (a két magyarral már 16 lenne) bajnokságot az EU segglyukából lenézni nevetséges és üzletileg sem feltétlen előnyös. Érdekes, a Wurz családnak megfelel. A Feeder Series is kiemeli a kezdőkre optimalizált formátumot: a három verseny és az időmérő mellett minden hétvégén van 50 perces teszt és 30 perces szabadedzés is. 
A Brit F4-ben Deagen Fairclough nyert, Molnár Martin a 15. helyen végzett.